Η ομορφιά και η λάμψη είχαν την τιμητική τους σ' ένα διήμερο με δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και ανοιχτές εκδηλώσεις!

Με τη συμμετοχή δεκάδων επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το 1o “Beauty Bazaar”, που διοργάνωσαν τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης στις εγκαταστάσεις τους. Το σύνολο των επισκεπτών είχε την εξαιρετική δυνατότητα να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, του μακιγιάζ, τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο αδυνάτισμα, τη λιπογύπτική σώματος, την αντιγήρανση, την αισθητική προσώπου, την αποτρίχωση, αλλά και για τα πλεονεκτήματα της χρησιμοποίησης επαγγελματικών καλλυντικών ως απαραίτητη προϋπόθεση της ημερήσιας αισθητικής φροντίδας στο σπίτι.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στις ανοικτές και τις παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις είχαν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και να δοκιμάσουν, ολοκληρωμένες θεραπείες με τις τεχνολογίες HYPOXI και Ραδιοσυχνοτήτων για το σώμα, Ραδιοσυχνότητες και Ενέσιμη Μεσοθεραπεία για το πρόσωπο, τη μέθοδο της Αποτρίχωσης με Φωτόλυση, αλλά και να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις προσωπικές τους αισθητικές ανάγκες, μέσα από εξειδικευμένες δερμοαναλύσεις. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δώδεκα διαφορετικές θεματικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Vita Plus, για προηγμένες υπηρεσίες σχετικές με το αδυνάτισμα, την αισθητική προσώπου, την αποτρίχωση, τη διακοπή κανπίσματος, συμβουλές για το βραδινό μακιγιάζ, παρουσίαση νυφικού μακιγιάζ, και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από τις εξειδικευμένες τεχνικούς των επαγγελματικών καλλυντικών του Γαλλικού Οίκου GERnetic. Στα High Lights της διοργάνωσης συμπεριλαμβάνονταν δωρεάν μαθήματα Yoga, προσφορές ημέρας και δωρεάν δείγματα δερμοκαλλυντικών για πρόσωπο και σώμα.

Το Beauty Bazaar ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με την ενεργό συμμετοχή των επισκεπτών που αναζητούσαν παράλληλα ξεχωριστές ευκαιρίες αγοράς και συμφέρουσες προσφορές, που τα Vita Plus τους προσέφεραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το πέρας της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση δώρων αξίας 650€ που ανέδειξε τέσσερις μεγάλους νικητές μεταξύ των επισκεπτών.

Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς δεκάδες επισκέπτες πέρασαν κατά τη διάρκεια του διημέρου από τις εγκαταστάσεις των Vita Plus, αναζητώντας ευκαιρίες που θα «ομορφύνουν την καθημερινότητά τους». Η διοργάνωση θα εξελιχθεί σε θεσμό που θα προσφέρει κάθε χρόνο σε όλες τις γυναίκες της πόλης μας, μοναδικές ευκαιρίες για λάμψη και ομορφιά.

Για μια ακόμη φορά τα Vita Plus, απέδειξαν με ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο ότι γνωρίζουν τι θέλει η σύγχρονη γυναίκα και τις το προσφέρουν, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η ομορφιά και η λάμψη δεν είναι πολυτέλεια αλλά μέρος της ζωής κάθε γυναίκας.

Υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν η εταιρεία BIOGER, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γαλλικών Καλλυντικών του Οίκου GERnetic Int.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: 98!5 NRG, evros24.gr & e-evros.gr.