"8  ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ"

Πραγματική μεταμόρφωση σώματος σε 8 εβδομάδες με το νέο πρόγραμμα "Μεταμόρφωση" και την διεθνώς βραβευμένη τεχνολογία HYPOXI των Vita Plus Αλεξανδρούπολης. Τώρα ο τρόπος για να μεταμορφώσεις το σώμα σου είναι γεγονός. “Χτίσε” το σώμα σου, κάψε το λίπος και απόλαυσε το νέο σου σώμα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Με το ξεκίνημα της νέας σεζόν πάρε τη σωστή απόφαση αυτή την εβδομάδα και ξεκίνα τώρα. Το πρόγραμμά σου είναι ένα ολοκληρωμένο και ολιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει  μηχανήματα HYPOXI, B- Slim και διατροφή για οκτώ εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει: 

  • 24 Συνεδρίες HYPOXI Trainer L250 ή Vacunaut και 16 Συνεδρίες HYPOXI Dermology + ΔΩΡΟ 6 B–SLIM & 8 Εβδομάδες Δωρεάν Διατροφή.

Με το μηχάνημα HYPOXI Trainer L250 απομακρύνεται το τοπικό πάχος και λίπος από τα πόδια και τους γλουτούς και αποκτάς καλλίγραμμα πόδια και καλοσχηματισμένους γλουτούς και όχι μόνο, ενώ καις στοχευμένα το τοπικό λίπος μειώνοντας πόντους.

Παράλληλα με το  HYPOXI Vacunaut επιτυγχάνεις στοχευμένη απώλεια λίπους στην κοιλιά και στη μέση, αποκτώντας επίπεδη κοιλιά και γραμμωμένους κοιλιακούς. Το HYPOXI Dermology είναι ιδανικό για την υγεία, τη σύσφιξη και την εδνυνάμωση της επιδερμίδας αλλά και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στις γυναίκες.

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με τα δωρεάν μηχανήματα και τα εξειρετικά αποτελέσματα του B- Slim και όχι μόνο εφόσον για οκτώ εβδομάδες έχεις μετά από εξατομικευμένη σωματοανάλυση με τον πλέον σύγχρονο σωματοαναλυτή εξατομικευμένη διατροφική υποστήριξη που σε βάζει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Το αποτέλεσμα δεν θα το θαυμάσεις μόνο εσύ αλλά θα το θαυμάζουν και όλοι οι άλλοι! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

Μάθε περισσότερα με ένα τηλεφώνημα στο 25510 36636 ή με μια επίσκεψή σου στα Vita Plus Βενιζέλου 33, 3ος όροφος,