Ολική αναμόρφωση σώματος με την τεχνολογία Vanquish

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης φέρνουν κοντά σας το πιο προηγμένο σύστημα στον κόσμο για τη διαμόρφωση του σώματος και την περιφερειακή μείωση της κοιλιάς και των μηρών. Το Vanquιsh αποτελεί τη μεγαλύτερη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη επιλεκτικής ραδιοσυχνότητας που καθιστά την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας μια εντελώς απλή και τελείως ανώδυνη υπόθεση.

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο "λιποαναρρόφησης", χωρίς επαφή με το δέρμα και χωρίς πόνο, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η καινοτομία της τεχνολογίας έγκειται στο γεγονός ότι με το Vanquish έχουμε τη δυνατότητα να διοχετεύσουμε ραδιοσυχνότητες υψηλού πεδίου στην επιδερμίδα χωρίς να ερχόμαστε σε επαφή το δέρμα μέσω κάποιας κεφαλής. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής έχει το αίσθημα μιας ήπιας αίσθησης ζέστης στην περιοχή.

Πως λειτουργεί

Η λιποδιάλυση επιτυγχάνεται με τον ειδικό βραχίοντα του μηχανήματος που αποτελίται από 3 κινούμενα panels, και την εκπομπή επιλεκτικών Ραδιοσυχνοτήτων υψηλής ισχύος στο λιπώδη ιστό του σώματος, μέσω ενός ενιαίου πεδίου που σαρώνει το λίπος.

Το Vanquish αγκαλιάζει με ακρίβεια το σώμα και εκπέμπει ραδιοσυχνότητες από μικρή απόσταση από την επιδερμίδα, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στο λίπος του υποδόριου ιστού άνω των 40°C. Η θερμοκρασία αυτή προκαλεί τη διάλυση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε κάθε συνεδρία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο μέσω της διούρησης και σε μια εβδομάδα περίπου επιτυγχάνουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους. Με τον ειδικό βραχίονα του μηχανήματος καλύπτεται ομοιογενώς όλη η περιοχή του σώματος που παρουσιάζει συσσώρευση λίπους και το πρόβλημα του τοπικού λίπους / πάχους αντιμετωπίζεται ολοκληρωμένα και όχι τμηματικά, παράγοντας που εξασφαλίζει γρήγορο αλλά και συμμετρικό αποτέλεσμα.

Σε ποιά σημεία του σώματος εφαρμόζεται

Το Vanquish εφαρμόσεται τόσο στην περιοχή της κοιλιάς όσο και το σωσίβιο στα πλάγια της λεκάνης, καθώς και στους μηρούς, καλύπτοντας την περιφέρεια και τα εσωτερικά των μηρών. Επιπλέον με ειδικούς βραχίονες καλύπτει γόνατα και χέρια. Η αντιμετώπιση του τοπικού λίπους/ πάχους είναι μόνιμη εφόσον τα λιποκύτταρα διαλύονται και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται ένα συμμετρικό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα

Παράλληλα με την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, επιτυγχάνεται θεαματική μείωση πόντων και σύφιξη της επιδερμίδας, καθώς και της ελαστικότητάς της εφόσον οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες. Επιπλέον η τεχνολογία Vanquish, με την εξάλειψη και του επιφανειακού συσσωρευμένου λίπους και την επιδερμική σύσφιξη, προσφέρει ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελέσματα και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας κι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

Θεραπείες που απαιτούνται

Ο απαιτούμενος αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος σε κάθε περιοχή. Πριν την έναρξη της θεραπείας πραγματοποιείται πλήρης σωματοανάλυση/ λιπομέτρηση με την τεχνολογία Tanita MC780, λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό και εκτιμάται με ακρίβεια η συσσώρευση λίπους σε κάθε περιοχή του σώματος. Στη συνέχεια προσδιορίζεται ο κατάλληλος συνδυασμός θεραπειών Vanquish που απαιτείται ανά περίπτωση. Μετά την ολοκλήρωση της κάθε συνεδρίας ο ασθενής έχει πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία Vanquish BTL, συνεργάζεται άριστα με την τεχνολογία Exilis Elite BTL για μικρότερες περιοχές του σώματος στις οποίες εμφανίζεται τοπικό λίπος, επιτυγχάνοντας πλέον μια ολική μεταμόρφωση του σώματος και μόνιμη αντιμετώπιση του τοπικού λίπους / πάχους.