Προσφορές

apotrixosi

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ DIODE LASER MATRIX ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ!!

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode & alexandrite laser Matrix. Bραβευμένο ως το καλύτερο μηχάνημα laser στα Medical Awards 2020. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία.

adynatisma

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ;

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ/ ΛΙΠΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την ανοιξιάτικη ανανέωσή σου και να είσαι έτοιμη για το καλοκαίρι. Κοντά μας θα βρεις τις καλύτερες προσφορές για να κάνεις το σώμα σου όπως εσύ θέλεις. Σύμμαχός σου η τεχνογνωσία μας και οι πιο σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες και μηχανήματα.

Ξεκίνα τώρα και σύντομα θα “συναντήσεις” τον καινούργιο σου εαυτό!

aisthitiki

Ανοιξιάτικη ανανέωση στο πρόσωπό σου με τις καλύτερες προσφορές!

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Ξεκίνα τώρα την ανοιξιάτικη ανανέωσή σου με ολική ανανέωση του προσώπου σου και τις καλύτερες προσφορές. Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης σε περιμένουν. Κοντά μας θα βρείς τα πιο εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.