Προσφορές

apotrixosi

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΛΥΣΗ APILUX

Δημιουργήσαμε για εσάς τις πιο υπέροχες προσφορές για να απολαύσετε το καλοκαίρι απολαμβάνοντας άψογη εμφάνιση χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυία.

adynatisma

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ ΣΥΣΦΙΞΗ

Για το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε τις καλύτερες προσφορές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη στην παραλία. Καταπληκτικές ευκαιρίες για αδυνάτισμα, λιποδιάλυση, λιπογλυπτική σώματος, σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, με την τεχνολογική υπεροχή, την επιστημονική άποψη και την υψηλή φροντίδα των Vita Plus.

aisthitiki

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ/ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Οι πλέον καινοτόμες και σύγχρονες επιστημονικές λύσεις που ελαχιστοποιούν τις ρυτίδες και επαναφέρουν τη σφριγηλότητα και τη νεότητα της επιδερμίδας σας, σας περιμένουν στα Vita Plus.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.