Προσφορές

apotrixosi

Μόνιμη Αποτρίχωση με το κορυφαίο APL Apilux, για λεία και απαλή επιδερμίδα!

Τώρα μόνιμη αποτρίχωση με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία Apilux, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε φωτότυπο και τύπο τριχοφυίας. Το σύστημα Apilux είναι κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία.

adynatisma

Ό,τι θέλεις για το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο!

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την ανοιξιάτικη ανανέωσή σου. Κοντά μας θα βρεις τις καλύτερες προσφορές για να κάνεις το σώμα σου όπως εσύ θέλεις. Σύμμαχός σου η τεχνογνωσία μας και οι πιο σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες και μηχανήματα.

aisthitiki

Ολική ανανέωση στο πρόσωπό σου με τις καλύτερες προσφορές!

Ξεκίνησε τώρα την ανοιξιάτικη ανανεωσή σου με τις καλύτερες προσφορές. Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης σας περιμένουν. Κοντά μας θα βρείτε εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών και τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.