«Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης, δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις. Διαμορφώνει τις εξελίξεις, και σήμερα προσφέρει νέα πολυενεργά μηχανήματα και τεχνολογία τελευταίας γενιάς, που του εξασφαλίζει υπεροχή, δημιουργώντας μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κι ένα πακέτο ωφελειών στους πελάτες του. Η μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία είκοσι και πλέον ετών, η τεχνογνωσία που διαθέτει, η ποιοτική εξυπηρέτηση, οι υποδομές του, η διαρκής επένδυση στην τεχνολογία και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, και μια άριστη επιστημονική ομάδα, αποτελούν τα ισχυρά σημεία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, που εξασφαλίζουν στους πελάτες του μοναδικά αποτελέσματα και απόλυτη επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους. Το όνομα και η καταξιωμένη πορεία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία επίτευξης των προσωπικών στόχων, χιλιάδων πελατών του.»

 

Κυρία Κυριακίδου, τι είναι αυτό που κάνει το Vita Plus να παραμένει διαχρονικά στην κορυφή, αποτελώντας την πρώτη επιλογή στην πόλη μας για αδυνάτισμα, υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και αποτρίχωση;

Ο προσανατολισμός στη ποιότητα, η καινοτομία, η παρακολούθηση και αφομοίωση των επιστημονικών εξελίξεων στο αδυνάτισμα, την αισθητική και την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και η διαρκής επένδυση και ανανέωση του εξοπλισμού και της τεχνολογίας που προσφέρουμε, είναι το κλειδί της επιτυχίας των Vita Plus Αλεξανδρούπολης. Σήμερα μοιραζόμαστε αυτή την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, με μια άριστα εκπαιδευμένη Επιστημονική Ομάδα, που εκπονεί εξατομικευμένα τα προσφερόμενα προγράμματα στα μέλη μας και τα βοηθά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προγράμματός τους με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη σε κάθε τους βήμα και ολοκληρωμένες επιστημονικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας, για τον καθένα ξεχωριστά. Εκατοντάδες μέλη μας που κοντά μας, πέτυχαν τους προσωπικούς του στόχους το επιβεβαιώνουν, και αυτό για όλους εμάς στο Vita Plus Αλεξανδρούπολης, αποτελεί την καλύτερη δικαίωση του έργου μας.

Πληροφορηθήκαμε πρόσφατα τις μεγάλες προσφορές που παρέχει το Vita Plus Αλεξανδρούπολης στους συμπολίτες μας. Μιλήστε μας σύντομα για αυτές τις προσφορές και τη φιλοσοφία σας γενικότερα;

Φιλοσοφία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, αποτελεί ότι η Υγεία, η Ομορφιά, η Ευεξία, αποτελούν αξίες, που συνδέονται με την Προσωπική Ανάπτυξη του κάθε ανθρώπου, συμβάλλοντας στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών του στόχων. Για αυτό και οι αντίστοιχες υπηρεσίες, θα πρέπει να είναι πάντα προσιτές και προσβάσιμες για όλους, και στη σημερινή συγκυρία που διανύουμε. Για το λόγο αυτό, διαμορφώσαμε μοναδικά πακέτα προσφορών και εκπτώσεων, που προσφέρουν ακριβώς αυτή τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας. Μέσα από μια σειρά σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων, προσφέρουμε σήμερα τη δυνατότητα προς όλους, να ξεκινήσουν κοντά μας το προσωπικό τους πρόγραμμα, που θα καλύπτει τις δικές τους ανάγκες, σε προσιτές τιμές.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη μας, ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας χάριν της τεχνολογικής μας υπεροχής, σε προσιτές τιμές. Σήμερα κάνουμε πράξη το όραμά μας, να σταθούμε δίπλα στους συνεργαζόμενους μαζί μας συμπολίτες μας, εκπληρώνοντας τους προσωπικούς τους στόχους, με την προσφορά υψηλής αισθητικής φροντίδας προσιτής σε όλους.