Κυριακίδου Σαραντινή
Υπεύθυνη Κέντρου Αδυνατίσματος & Αισθητικής – VITA PLUS Αλεξανδρούπολης

Γράφει ο:

Πέτρος Γίσης
Υπεύθυνος περιοδικού goThraki

 

(Π.Γ. Πέτρος Γίσης - Κ.Σ. Κυριακίδου Σαραντινή)

 

Π.Γ. Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης , τα VITAPLUS επεκτείνονται.
Που οφείλεται η επιτυχία του χώρου;

 

Κ.Σ. Η οικονομική κρίση έχει επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητες. Ωστόσο, οι Έλληνες συνεχίζουν να επιθυμούν τη φροντίδα της υγείας τους. Ο κόσμος αντιμετωπίζει με αυστηρότερη κρίση τα όσα ακούει, κάνει καλύτερη έρευνα, και επιλέγει μόνο τους ειδικούς που θα του προσφέρουν αποτελέσματα. Οι επαγγελματίες που προσφέρουν ποιότητα, αποτελέσματα και ανθρώπινη συμπεριφορά όχι μόνο επιβιώνουν , αλλά μπορούν να διακριθούν και να αναπτυχθούν.

 

Π.Γ. Ποια είναι τα στοιχεία που διαφοροποιούν τα VITAPLUS από τους άλλους χώρους ομορφιάς ;

 

Κ.Σ. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση , ένα ινστιτούτο που ξεκινήσαμε πριν από 20 χρόνια με στόχο την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων του προσώπου και του σώματος. Το ινστιτούτο μας εξελίσσεται συνεχώς προσθέτοντας νέες θεραπείες, νέα τεχνολογία και συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού, διατηρώντας το μεράκι και τη φιλοσοφία που μας ξεχώριζε από την αρχή. Ο κόσμος που μας εμπιστεύεται δεν αντιμετωπίζεται σαν πελάτης αλλά ως άνθρωπος και οι θεραπείες εφαρμόζονται από απόλυτα εξειδικευμένους αισθητικούς και διαιτολόγους.

 

Π.Γ. Με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέγουν οι γυναίκες και οι άντρες τους χώρους στους οποίους εμπιστεύονται τη φροντίδα τους;

 

Κ.Σ. Αρχικά , θα πρέπει να κάνουμε σωστή έρευνα για να βρούμε τον ειδικό που διαθέτει την πείρα για να διαγνώσει το πρόβλημά μας και την τεχνογνωσία για να εφαρμόσει την ενδεδειγμένη θεραπεία .
Στη συνέχεια μπορούμε να ζητήσουμε και την άποψη πελατών του συγκεκριμένου χώρου.

 

Π.Γ. Τι περιλαμβάνει το μενού θεραπειών των VITAPLUS;

 

Κ.Σ. Για το σώμα εφαρμόζονται θεραπείες αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας και σύσφιξης με διαφορετικές μεθόδους, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του πελάτη. Εφαρμόζουμε την ιδιαίτερα δημοφιλή μέθοδο Hypoxi, το μηχάνημα παλμικών δονήσεων Wellness, μηχανήματα λιποδιάλυσης και ειδικές καλλυντικές θεραπείες για την αντιμετώπιση τοπικού προβλήματος και κυτταρίτιδας όπως θαλασσοθεραπείες , λασποθεραπείες και κυτταροθεραπείες Gernetic.

 

Για το πρόσωπο προσφέρεται μεγάλη γκάμα αντιγηραντικών και συσφι κτικών θεραπειών, όπως η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, η μικροδερμοαπόξεση, η φωτοανάπλαση, η φωτολεύκανση και η θεραπεία σύσφιξης με φωτοκέντηση.

 

Επιπρόσθετα αντιμετωπίζουμε οριστικά το πρόβλημα της ακμής με κυτταροθεραπείες Gernetic και Biopeeling .
Στον τομέα της αποτρίχωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και το είδος της τριχοφυΐας, εφαρμόζουμε τη μέθοδο με κερί , τη μέθοδο ηλεκτρόλυσης ( ριζική ) και τη μέθοδο της φωτόλυσης με το μηχάνημα νέας γενιάς Apilux (APL).

 

Π.Γ. Σε ποιο πλαίσιο κυμαίνονται οι τιμές των θεραπειών;

 

Κ.Σ. Οι πελάτες μας πληρώνουν τη θεραπεία τους ανά συνεδρία, χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις, και συνεχίζουν βάσει του αποτελέσματος. Ωστόσο, συχνά ανακοινώνουμε ολιγοήμερες προσφορές σε αγαπημένες θεραπείες, για να ανταμείψουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

 

Οι τιμές των θεραπειών μας είναι απολύτως προσιτές.