Πηγή: www.evros24.gr

Δύο νέες καινοτόμες τεχνολογίες φέρνουν κοντά μας τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, τα οποία επενδύουν σε δύσκολη οικονομική συγκυρία προκειμένου να προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο στους κατοίκους της πόλης μας και στα μέλη τους. Πρόκειται για την Cryolipolisys και το Lipo Laser, δύο μεθόδους διεθνώς αποδεκτές από καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς ως «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι». Ένα πρότυπο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής για την αντιμετώπιση του τοπικού ανεπιθύμητου λίπους γίνεται πραγματικότητα στην πόλη μας!

 

Βρήκαμε τον κ. Μιχάλη Κυριακίδη, Υπεύθυνο των VitaPlus Αλεξανδρούπολης, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει αυτές τις νέες τεχνολογίες.

Κύριε Κυριακίδη πείτε μας δυο λόγια για αυτές τις δύο νέες τεχνολογίες που φέρνετε κοντά μας και απευθύνονται φαντάζομαι σε γυναίκες και άνδρες.

Πράγματι οι δύο αυτές καινοτόμες τεχνολογίες, που φέρουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως βοηθήματα της λιποαναρρόφησης, δημιουργούν μια νέα εποχή στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής, και θέτουν τα Vita Plus Αλεξανδούπολης, έτη μπροστά, στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Ήδη με την αναγγελία άφιξης των νέων μηχανημάτων στο κατάστημά μας, δημιουργήθηκε μεγάλη ζήτηση από τα μέλη μας, δεδομένου ότι η συσσώρευση τοπικού λίπους σε «δύσκολα σημεία» του σώματος απασχολεί πολλές γυναίκες και άνδρες.

Σε ότι αφορά την Cryolipolisys, να αναφέρω ότι είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες. Πιο συγκεκριμένα η Κρυολιπόλυση σμιλεύει το σώμα, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους, από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτες και γυμναστική, όπως κοιλιά και «ψωμάκια».

Η τεχνολογία LIPO LASER βασίζεται σε τεχνολογία λέιζερ τελευταίας γενιάς, μειώνει πόντους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα, χωρίς πόνο και χωρίς βελόνες. Πρόκειται επίσης για θεραπεία με μη επεμβατικό Laser που δεν απαιτεί χειρουργική τεχνική.

Κύριε Κυριακίδη σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία επενδύεται σε δύο νέες τεχνολογίες που αντικειμενικά αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τι σας ωθεί σε αυτό;

Πράγματι σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, επενδύσαμε με ίδια κεφάλαια στις δύο αυτές νέες τεχνολογίες, έχοντας ως στόχο την περεταίρω αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής αισθητικής στα μέλη μας. Στόχος μας είναι τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, να αποτελούν στην πόλη μας ένα πρότυπο και σύγχρονο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής. Σήμερα η τεχνολογία αποτελεί τον πυλώνα εκείνο στον οποίο θα πρέπει να στηριχτούμε για να προσφέρουμε στα μέλη μας, άμεσα, εντυπωσιακά και οριστικά αποτελέσματα. Κι εμείς αυτό το προσφέρουμε με αξιώσεις, με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία.

Τι επιπλέον προσφέρουν στους κατοίκους της πόλης μας αυτές οι δύο νέες τεχνολογίες;

Τα δύο αυτά μηχανήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν το τοπικό λίπος στα επίμαχα σημεία που ανέφερα παραπάνω, και δεν θέλουν να προβούν σε μια εγχείρηση απευθυνόμενοι σε κάποιον πλαστικό χειρουργό, και για λόγους υγείας και για λόγους κόστους. Τόσο η Cryolipolisys όσο και το LIPO LASER, αντιπροσωπεύουν δύο μη επεμβατικές μεθόδους που δεν απαιτούν νυστέρι, και επιτυγχάνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Αποτελούν δύο ασφαλείς και εντελώς ανώδυνες μεθόδους μείωσης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη θεραπεία όλοι μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Επομένως προσφέρουμε δύο νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τα ίδια αποτελέσματα με την λιποαναρρόφηση και κοντά μας αποφεύγουν τη χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χρήματα και χρόνο δεδομένου ότι οι παραπάνω θεραπείες δεν έχουν το δυσβάσταχτο κόστος μιας χειρουργικής επέμβασης. Αντιθέτως θα έλεγα είναι οικονομικότερες δεδομένου ότι δεν απαιτούν μεγάλο αριθμό συνεδριών.

Η επένδυση αυτή αποτελεί μια επένδυση πνοής στην πόλη μας, διότι εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, με τεχνολογίες Ιατρικής Αισθητικής, ανατρέποντας τη φυγή των συμπολιτών μας σε μεγάλες πόλεις π.χ. Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, προστατεύοντας την υγεία τους και το εισόδημά τους.

Κύριε Κυριακίδη δώστε μας σε λίγες γραμμές το στίγμα της Ιατρικής Αισθητικής;

Με τα δύο αυτά μηχανήματα την Cryolipolisys και το LIPO LASER τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης μπαίνουν δυναμικά στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής με αξιώσεις, προσφέροντας στα μέλη τους δύο νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν καταξιωμένοι και επώνυμοι πλαστικοί χειρουργοί ανά τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, σε όλους όσους επιθυμούν την αφαίρεση τοπικού λίπους και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση. Τα δύο αυτά μηχανήματα αντιμετωπίζουν δραστικά το τοπικό/ συσσωρεμένο λίπος σε μηρούς, οι γλουτούς, κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια. Επίσης μπορούν να συνδυαστούν με άσκηση και διατροφή, ή άλλες τεχνολογίες, όπως εφαρμόζονται στα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Η Cryolipolisys και το Lipo Laser μπορούν να εφαρμοσθούν με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρεμένο ανεπιθύμητο λίπος. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, τα δύο νέα μηχανήματα ενεργοποιούν με ανώδυνο και μη-επεμβατικό τρόπο μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού για την εξάλειψη των περίσσιων λιποκυττάρων και την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, απόλυτα στοχευμένα στις περιοχές που θέλουμε να θεραπεύσουμε.