Προσφορές

apotrixosi

Απoτρίχωση με Φωτόλυση!

Αποκτήστε επιδερμίδα με μεταξένια απαλότητα! Ξεχάστε μια για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυία με τη μέθοδο της Φωτόλυσης. Θα εκπλαγείτε από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Απολαύστε μια όμορφη και βελούδινη επιδερμίδα με την υπογραφή των Vita Αλεξανδρούπολης.

adynatisma

Απόκτησε το σώμα που θέλεις.

Αποκτήστε την κομψή σιλουέτα που ονειρεύεστε.  Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τη σιγουριά που επιθυμείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα Vita Plus θα είναι σύμμαχος σε κάθε σας βημα για  να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα!

aisthitiki

Δείτε τις ρυτίδες να φθίνουν και τη νεότητα να ανθίζει στο πρόσωπό σας!

Η επιστήμη της ομορφιάς και η δύναμη της σύγχρονης τεχνολογίας, έχουν τον τρόπο να αλλάξουν την εμφανισή σας και να σας προσφέρουν τη νεανική, σφριγηλή όψη που επιθυμείτε. Τώρα είναι η στιγμή να λάμψετε, κάνοντας το πρώτο βήμα για ολική ανανέωση που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και λάμψη.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.