Προσφορές

apotrixosi

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΛΥΣΗ APILUX

Υπογράφουμε την καλύτερη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης, με το πλέον σύχγρονο σύστημα Φωτόλυσης Apilux.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από τις καλοκαιρινές σας δραστηριότητες, πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυία και μαγνητίστε πάνω σας όλα τα βλέμματα στην παραλία απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα το καλοκαίρι.

Οι καλύτερες προσφορές και οι καλύτερες τιμές του καλοκαιριού σας περιμένουν!

adynatisma

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ/ ΣΥΣΦΙΞΗ

Υπογράφουμε την αλλαγή στο σώμα σας, με τα πλέον σύγχρονα μηχαήματα Ιατρικής Αισθητικής. Και αυτό το καλοκαίρι αναδείξτε την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σας και απολαύστε ξέγνιαστα την παραλία.

Οι καλύτερες προσφορές και οι καλύτερες τιμές του καλοκαιριού σας περιμένουν!

aisthitiki

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ/ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Υπογράφουμε την αλλαγή στο πρόσωπό σας, με σύμμαχο τις πλέον σύγχρονες τεχολογίες Ιατρικής Αισθητικής. Και αυτό το καλοκαίρι, λάμψτε πραγματικά, γοητέψτε τους πάντες γύρω σας, κι απολαύστε το νέο σας πρόσωπο.

Οι καλύτερες προσφορές και οι καλύτερες τιμές του καλοκαιριού σας περιμένουν!

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.