Προσφορές

apotrixosi

Η πλέον σύγχρονη τεχνολογία και εξειδικευμένες θεραπείες Φωτόλυσης για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο και στο σώμα σας περιμένουν, στις καλύτερες τιμές. Η σύγχρονη τεχνολογία Φωτόλυσης καθώς και η εμπειρία των Αισθητικών του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, προστατεύει την επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της κάθε συνεδρίας και ελαχιστοποιώντας τον ερεθισμό της περιοχής.

adynatisma

Με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα θεραπειών, στα Vita Plus Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους/ πάχους, χαλάρωσης, αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος.

aisthitiki

Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες και νέες τεχνικές με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και τις εξελίξεις στην επιστήμη της ομορφιάς, εξασφαλίζουν ανάπλαση, αναζωογόνηση, λάμψη και πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου, χαρίζοντάς σας νεανική όψη και λάμψη. Σήμερα μπορούμε να προσφέρουμε άμεσες, δραστικές και αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα γήρανσης της επιδερμίδας, χάριν στη σύγχρονη τεχνολογία που καλύπτει τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, με ορατά αποτελέσματα.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.