Προσφορές

cryolipolisis

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η τεχνολογία Cryolipolisys:

Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

apotrixosi

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, σας προσφέρουν την τελευταίας τεχνολογίας Φωτόλυση Apilux για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Η Φωτόλυση Apilux, αποτελεί την πιο ανωδυνη και αποτελεσματική μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης.

adynatisma

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, σας προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές λύσεις και τεχνολογίες για θεαματικά γρήγορη απώλεια βάρους και πόντων. Αποκτήστε λοιπόν την ιδανική σιλουέτα που επιθυμείτε, γρήγορα, ξεκούραστα και αποτελεσματικά.

aisthitiki

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, σας προσφέρουν για το φθινόπωρο τις πιό σύγχρονες αντιγηραντικές θεραπείες με βάση την επιστήμη της ομορφιάς και τη σύγχρονη τεχνολογία, που θα αναδείξουν το θαύμα στο πρόσωπό σας.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.