Προσφορές

apotrixosi

Προσφορές Μαίου!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα και επιδερμίδα με μεταξένια απαλότητα χωρίς ίχνος ανεπιθύμητης τριχοφυίας, με το πλέον προηγμένο και διεθνώς πιστοποιημένο σύστημα Φωτόλυσης.

adynatisma

Προσφορές Μαίου!

Προετοιμαστείτε από τώρα για το καλοκαίρι. Ανασχηματίστε το σώμα σας με σύμμαχο τα πιο συγχρονα μηχανήματα και τις νέες προσφορές μας. Αποκτήστε τώρα το τέλειο σώμα που ονειρεύεστε και βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία.

aisthitiki

Προσφορές  Μαίου!

Αποκτήστε το νεανικό, σφριγηλό πρόσωπο που επιθυμείτε. Το Vita Plus σας προσφέρει τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες για να απολαμβάνετε νεανική, λαμπερή, φρέσκια όψη καθώς και μια μοναδική θεραπεία ενέσιμης μεσοθεραπείας για τη θωράκιση της επιδερμίδας σας.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.