Προσφορές

apotrixosi

LASER Αποτρίχωση με το κορυφαίο Laser MATRIX, για ακαταμάχητες εμφανίσεις χωρίς ίχνος τριχοφυίας! Με εγγύηση η καλύτερη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης!

To Vita Plus Αλεξανδρούπολης σας προσφέρει τη δυνατότητα μόνιμης αποτρίχωσης με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία laser, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, χρήση κάθε εποχή και το καλοκαίρι, ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία.

adynatisma

Πολυεπίπεδη τεχνολογία για ένα νέο επίπεδο στη “γραμμή” σας!

Σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής και οι καλύτερες προσφορές θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Αποτελεσματική διαμόρφωση σώματος, μείωση τοπικού πάχους/ λίπους, εξάλειψη κυτταρίτιδας και σύσφιξη, για ανεβασμέμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

aisthitiki

Καλοκαιρινές εμφανίσεις με πιο νεανική επιδερμίδα!

Ξεχωρίστε και αυτό το καλοκαίρι.

Σύγχρονες επιστημονικές λύσεις που θα ανανεώσουν την εικόνα σας, θα συμβάλλουν στην εξάλειψη των ρυτίδων και θα επαναφέρουν το σφρίγος και τη νεότητα στο πρόσωπό σας, σας περιμένουν.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.