Vita Plus. Στηρίζουμε τη Δράση "Ζω καλύτερα - Ξέρω τον Τρόπο"
 
Μια διοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, του Επιμελητηρίου Έβρου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το Vita Plus, έχοντας επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Υγείας και Ευεξίας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, στηρίζει τη Δράση "Ζω καλύτερα - Ξέρω τον Τρόπο", που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας. Την παραπάνω δράση και μια σειρά εκδηλώσεων, διοργανώνουν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Στην παραπάνω δράση, συμπεριλαμβάνονται μια σειρά αθλητικών εκδηλώσεων, ημερίδα με ιατρικές και συμβουλευτικές οδηγίες προς όλους τους δημότες της Αλεξανδρούπολης και πολλά άλλα παράλληλα events.

Στην ημερίδα, συμμετέχουν διακεκριμένοι Καθηγητές - Ιατροί, ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος των Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Έβρου. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα αναλυθούν θέματα που καλύπτουν την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Για μια ακόμη φορά, το Vita Plus Αλεξανδρούπολης, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της πόλης μας, είναι Υποστηρικτής της παραπάνω δράσης, που σκοπεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης μας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διαθετούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Εθελοντικό Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Πιό αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 11:30 στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, θα ξεκινήσουν οι αθλητικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν ποδηλατοδρομία, μικρό μαραθώνιο, ιστιοπλοία κ.α.

Στις 13:00, όλοι οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στο πάρκο Εθνικής Ανεξαρτησίας, όπου θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση και συναυλία.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το ίδιο απόγευμα, στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Τη δράση "Ζω καλύτερα - Ξέρω τον τρόπο, υποστηρίζουν και άλλοι φορείς της πόλης μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!