Θα θέλατε να μάθετε πόσο λίπος, μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχετε;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής , ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Η τεχνολογία στον τομέα της υγείας και διατροφής εξελίσσεται συνεχώς με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες στην ανάλυση του σώματος ώστε να μπορούμε να αξιολογήσουμε και να πράξουμε αναλόγως με τα αποτελέσματα που λαμβάνουμε. Η Tanita, εταιρία με μεγάλη παρουσία στην έρευνα και μελέτη έχει δημιουργήσει ένα νέο λιπομετρητή - αναλυτή σώματος που σας δίνει πληροφορίες με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Ο νέος αναλυτής σώματος της Tanita MC 780 έχοντας πάρει όλες τις πιστοποιήσεις βρίσκεται πλέον στο κατάστημά μας. Για μία ακόμη μια φορά, προσφέρουμε στα μέλη μας την ποιότητα αλλά και την πλέον άριστη τεχνολογία, έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο νέος λιπομετρητής - σωματοαναλυτής έχει τεράστιες δυνατότητες και μας παρέχει αποτελέσματα ακριβείας. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε λιπομέτρηση ολική του σώματος, αλλά και τμηματική. Δηλαδή , μπορούμε να δούμε το ποσοστό, τα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας, σε κάθε χέρι χωριστα, σε κάθε ποδι χωριστά αλλά και στον κορμό μας. Έτσι μπορούμε να εφαρμόσουμε προγράμματα αδυνατίσματος στην περιοχή που έχουμε ανάγκη. Πέρα όμως από αυτά, με τις 3 συχνότητες μέτρησης που κάνει ο λιπομετρητής μπορούμε να κοιτάξουμε στο κύτταρο και να μετρήσουμε το εξωκυττάριο και ενδοκυττάριο υγρό που υπάρχει και με αυτόν τον τρόπο αξιολογούμε αν υπάρχουν κατακρατήσεις ή οιδήματα στο σώμα μας.

Δίνεται επιπλέον η δυνατότητα στον πελάτη να γνωρίσει πόσο σπλαχνικό λίπος έχει. Και αυτό αποτελεί ένα σημαντικό δείκτη υγείας. Επιπλέον για πρώτη φορά μπορούμε να μάθουμε τη μεταβολική μας ηλικία. Δηλαδή η αντίδραση και ο μεταβολισμός των κυττάρων μας σε ποια ηλικία αντιστοιχεί. Παράδειγμα κάποιος ο οποίος είναι 35 ετών, έχει σπλαχνικό λίπος αυξημένο, κάνει καταχρήσεις και καθιστική ζωή, η μεταβολική του ηλικία, δηλαδή η «ηλικία» των κυττάρων του θα είναι μεγαλύτερη από τη δικιά του. Αποκτώντας λοιπόν ο καθένας τόσο σημαντικές πληροφορίες, μπορεί πιο εύκολα να μπει στο σωστό δρόμο και με συνεχόμενες αξιολογήσεις να δει τη βελτίωση της υγείας του γενικότερα.

Οι δυνατότητες του λιπομετρητή όμως δε σταματούν εδώ. Τα αποτελέσματα είναι ακόμη περισσότερα και εντυπωσιάζουν!

Αν είσαι αθλητής μπορείς να δεις την ισορροπία των μυών σου, αλλά και την κατανομή μυών στα κάτω και άνω άκρα. Βλέποντας αυτές τις λεπτομέρειες μπορείς να κρίνεις και να προσαρμόσεις το πρόγραμμα εκγύμνασής σου στα σημεία που χρειάζεσαι! Θέλεις και άλλο; Δες οι μύες σου από πόση πρωτεϊνη αποτελούνται και από πόσο νερό!

Για να γίνει σωστά μια μέτρηση πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις από τον πελάτη:

  • να είναι νηστικός για τουλάχιστον 4 ώρες
  • να μην έχει πιει νερό ή καφέ ή οποιοδήποτε υγρό 4 ώρες πριν
  • να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ τις προηγούμενες 8 ώρες
  • να μην έχει κάνει άσκηση τις προηγούμενες 12 ώρες
  • για τις γυναίκες απαγορεύεται η μέτρηση τις μέρες της έμμηνου ρήσης αλλα και 4 μέρες πριν ή μετά. Απαγορεύεται η μέτρηση σε εγκύους και σε άτομα με βηματοδότη.

Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ απλή. Ο πελάτης ανεβαίνει πάνω στον λιπομετρητή και πιάνει τις 2 λαβές. Η μέτρηση γίνεται σε 5 δευτερόλεπτα χωρίς καμία ενόχληση. Έπειτα τα δεδομένα μεταφέρονται στον υπολογιστή μας και όλες οι αναλύσεις είναι στα χέρια μας για να τις αξιολογήσουμε.

Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίσει τον MC 780, άλλα και να γνωρίσει το ίδιο του το σώμα! Για αυτό η τιμή της σωματοανάλυσης είναι σε προσφορά από τα 30€ στα 20€ ως τιμή γνωριμίας!

Δείτε λοιπόν το λίπος σας, τους μυς σας, το νερό στο σώμα σας, τη μεταβολική ηλικία σας και μπείτε σε ένα κόσμο υγιεινής διατροφής και άσκησης!

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού σας τώρα, τηλεφωνώντας στο 25510 36636.