Λεία και σφριγηλή επιδερμίδα

Ένα υγιές σώμα δεν αρκεί για να αισθανόμαστε άνετα.

Η εικόνα της επιδερμίδας συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του αισθήματος αυτοεκτίμησης.

Το HypoxiDermology είναι ιδανικό για την "εκγύμναση" και την ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητά της.

 

 

 

 

strSkin-1st Αρχή της θεραπείας

Η επιδερμίδα, όπως και οι μυς, χρειάζονται άσκηση προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Η διαφορά είναι ότι η επιδερμίδα δε μπορεί να ασκηθεί από μόνη της, οπότε πρέπει να ασκηθεί εξωτερικά. Όσο περισσότερο συστέλλονται και διαστέλλονται οι ελαστικές ίνες της επιδερμίδας, τόσο πιο δυνατές γίνονται. Το HypoxiDermology εγγυάται την ασφαλή και αποτελεσματική "εκγύμναση" της επιδερμίδας, χωρίς κινδύνους.

 

 

 

strSkin-2ndΗ μέθοδος

Το HypoxiDermology φέρνει την επανάσταση στην "εκγύμναση" της επιδερμίδας με μια μοναδική τεχνολογία. Στην ειδική στολή HypoxiDermology, 400 μικροκυψελίδες τίθενται στην υπηρεσία της ομορφιάς, κάθε μία από αυτές ασκεί στην επιδερμίδα ένα ερέθισμα, που προσομοιάζει με την τεχνική του μασάζ με βεντούζες, που έχει εφαρμοστεί εδώ και αιώνες. Η μέθοδος εφαρμόζεται στοχευμένα στην περιοχή της κοιλιάς, γύρω από τη μέση, στους μηρούς,τους γλουτούς και τους προσαγωγούς. Το HypoxiDermology είναι πολύ αποτελεσματικό στη σύσφιξη της επιδερμίδας και εφαρμόζεται ακόμα και σε άτομα με αδύναμο συνδετικό ιστό.

 

 

Το HypoxiDermology προσομοιάζει την τεχνική του μασάζ με βεντούζες συνδυάζοντάς την με τη θετική και αρνητική πίεση.

 

strSkin2 1Αρνητική πίεση (χαμηλή πίεση)

Όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως το οξυγόνο, τα μεταλλικά στοιχεία, οι βιταμίνες, τα ένζυμα και οι ορμόνες υπάρχουν στο σώμα και μεταφέρονται με το αίμα και τη λέμφο. Με την αρνητική πίεση που ασκεί το HypoxiDermology, το αίμα μεταφέρεται στον επιδερμικό ιστό, όπου εμπλουτίζεται με θρεπτικές ουσίες.

 

 

 

strSkin2 2Θετική πίεση (υψηλή πίεση)

Οι τοξίνες συγκεντρώνονται στον επιδερμικό και λιπώδη ιστό. Η θετική πίεση που ασκεί το HypoxiDermology εξωθεί τις επιβαρυντικές αυτές ουσίες από τον επιδερμικό ιστό προς την κυκλοφορία του αίματος, όπου και καταλήγουν στα όργανα που είναι υπεύθυνα για την αποτοξίνωση του οργανισμού. Η επιδερμίδα απελευθερώνεται από τις τοξίνες και ανανεώνεται.