Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η τεχνολογία Cryolipolisys:

Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Συγκεκριμένα η Κρυολιπόλυση καταστρέφει το τοπικό λίπος σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, τα μπράτσα, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών.

Η Cryolipolisys των Vitaplus μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η καινούρια αυτή επαναστατική μέθοδος βασίζεται σε εκτεταμένες έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard από τις οποίες διαπιστώθηκε η επίδραση του ψύχους στον μεταβολισμό αλλά και στην επιβίωση του λιπώδους ιστού. Έχει πάρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων (FDA) και κάτω από αυστηρούς ελέγχους για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της.

Το μηχάνημα διαθέτει εξελιγμένες κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας σε ένα κώδωνα την περιοχή του τοπικού λίπους. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency ) και έντονης ψύξης (0 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Ο ασθενής στην αρχή έχει την άβολη κάπως αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης, ωστόσο αυτό υποχωρεί μετά από δυο - τρία λεπτά. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ινστιτούτου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί και 4η θεραπεία. 

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας:

Η διάρκεια της θεραπείας για κάθε κύκλο είναι έως 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Για κάθε θεραπευόμενη περιοχή απαιτούνται ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 6 συνεδρίες. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 20-30 περίπου ημέρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοσθεί:

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι οι περιοχές που συγκεντρώνεται κυρίως το επίμονο λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Υποψήφιοι για Κρυολιπόλιση είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

Η νέα μέθοδος δίνει θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου:

Τα αποτελέσματα της μεθόδου γενικότερα είναι άμεσα, μόνιμα και οριστικά, χωρίς να απαιτούνται επαναλήψεις. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιηθήκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Η μείωση του τοπικού λίπους αρχίζει να είναι ορατή 3 περίπου εβδομάδες μετά τη θεραπεία, και το τελικό αποτέλεσμα καθίσταται εμφανές μετά από περίπου 3 μήνες, αν και η μείωση μπορεί να συνεχιστεί για ακόμη 6 μήνες μετά τη θεραπεία.

Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθη υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών. Με κάθε συνεδρία παρατηρείται μείωση του τοπικού λίπους της υπό θεραπεία περιοχής της τάξης του 20 - 30%. Η μέθοδος δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής του σώματος. Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με θεραπείες Ραδιοσυχνότητων.

Η ασφάλεια της μεθόδου Cryolipolisys:

Η μέθοδος Cryolipolisys είναι μια μη επεμβατική μέθοδος χωρίς νυστέρι και αναισθησία. Αποτελεί μια ασφαλή και εντελώς ανώδυνη μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες. Αμέσως μετά τη θεραπεία δύναται να παρατηρηθεί ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά.

Μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η μέθοδος εφαρμόζεται σε άτομα τα οποία διαθέτουν καλή γενική κατάσταση, δεν έχουν προβλήματα υγείας, επιθυμούν την αφαίρεση τοπικού λίπους και δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Η Κρυολιπόλυση δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα, τα όργανα του σώματος και τα οστά. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, η νέα αυτή μέθοδος ενεργοποιεί με ανώδυνο και μη-επεμβατικό τρόπο μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού για την εξάλειψη των περίσσιων λιποκυττάρων.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία Cryolipolisys είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτά τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών – μεσογειακή διατροφή), δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκεται στις δίαιτες και τη γυμναστική. Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ή άτομα με γενικευμένο συμπαγές λίπος.