Τις περισσότερες φορές, στην αισθητική, προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το δέρμα τοποθετώντας του εξωτερικά επιθέματα (μάσκες , serum κτλ.). Η ενεργοποίηση όμως όλων των λειτουργιών του δέρματος εσωτερικά, μας δίνει σαφώς καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα αφού είναι στοιχεία που τα έχει τελικά παράγει το δέρμα από μόνο του.

Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει το μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή ινοβλαστών. Η ροή του λεμφικού συστήματος γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσσεται υποδόρια από συσσωρευμένα στοιχεία και τοξίνες που εμποδίζουν τη θρέψη του.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εμφανίζεται ορατή διαφορά στην συνεκτικότητα των ιστών, τη σύσφιξη και την μείωση ρυτίδων.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας;

Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται 20 ημέρες μετά από κάθε συνεδρία , διότι καθώς το δέρμα αναπλάθεται βελτιώνεται μέρα με τη μέρα μέσα σε αυτό το διάστημα. Ο κύκλος των θεραπειών ολοκληρώνεται μέσα σε 4-8 επισκέψεις. Είναι απαραίτητο ένα καλής ποιότητας αντηλιακό με δείκτη SPF 20-30.

 

541109 386273444814165 1688395584 n