Τώρα Laser Αποτρίχωση για άνδρες με το κορυφαίο Laser MATRIX ή Φωτόλυση APL APILUX

Tα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, προσφέρουν ειδικά προγράμματα κατάλληλα για την ανδρική τριχοφυία σε ειδικά ανδρικά τμήματα. Η κορυφαία τεχνολογία Διοδικού Laser ΜΑΤΡΙΧ, που συνδυάζει χαρακτηριστικά διοδικού και αλεξανδρίτη σε μία κεφαλή, υπερέχει στις λύσεις μόνιμης αποτρίχωσης και την καταπολέμηση της ανδρικής υπετρίχωσης σε πλάτη, ώμους, στήθος, κοιλιά, ζυγωματικά και κολάρο. Διαθέτει δύο μοναδκά χαρακτηριστικά που την καθιστούν αποτελεσματική και πιο συγκεκριμένα την τεχνολογία απόδοσης φωτός MATRIX για μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας και διάγνωση της τριχοφυίας με MICRO CAMERA που καθιστά την κάθε θεραπεία εξατομικευμένη.

Η τεχνολογία MATRIX, είναι ανώδυνη και διαθέτει ειδικό σύστημα ψύξης, προσφέροντας την καλύτερη εμπειρία αποτρίχωσης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και οι θεραπείες είναι κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή.

Επιπλέον πέρα της μεθόδου της laser μόνιμης αποτρίχωσης τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, προσφέρουν και μόνιμη αποτρίχωση με τη μέθοδο της Φωτόλυσης με τη διεθνώς καταξιωμένη τεχνολογία APL APILUX.

Η Φωτοαποτριχωση ΑPL, είναι από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης και βασίζεται στην επιλεκτική απορρόφηση της φωτεινής δέσμης επιλεγμένου μήκους κύματος, από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα με σκοπό την καταστροφή της δομής της τρίχας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την μέθοδο αυτή είναι η ύπαρξη μελανίνης στις τρίχες. Είναι ανώδυνη μέθοδος, γιατί η συσκευή συνδυάζει συστήματα ψύξης της κεφαλής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία και είναι καλύτερα σε περιοχές λιγότερο ορμονοεξαρτόμενες, σε άτομα που συνδυάζουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα τριχοφυΐα και όταν χρησιμοποιούνται υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Η φωτοαποτριχωση δεν ενδείκνυται σε ξανθές και άσπρες τρίχες γιατί στερούνται μελανίνης. Κλείστε τώρα δωρεάν το δικό σας ραντεβού, για μια εξειδικευμένη διάγνωση και μια δοκιμαστική εφαρμογή!

 

pistopoihtiko
laser apotrixosi andres