Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, διαθέτουν επιστημονικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και του αδυνατίσματος, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ανάγκες του κάθε μέλους μας εξατομικευμένα, έτσι ώστε τα μέλη μας να μπορέσουν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους.

Κάθε πρόγραμμα στα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, δημιουργείται βασισμένο στις ατομικές ανάγκες του κάθε μέλους μας με τη συνδρομή μιας ομάδας τριών επιστημόνων: Ιατρός, Διαιτολόγος, Αισθητικός.

Η Επιστημονική Ομάδα των Vita Plus Αλεξανδρούπολης, παρέχει υψηλή και ολοκληρωμένη αισθητική φροντίδα στα μέλη μας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αδυνατίσματος, Αισθητικής Προσώπου, Διατροφής και Αποτρίχωσης.

Κοντά μας κάθε μέλος μας αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και σχεδιάζονται ειδικά για αυτό προσωπικά προγράμματα. Για όλους εμάς έχει σημασία η ανθρώπινη και φιλική εξυπηρέτηση, η ποιότητα της δουλειάς μας, η υποστήριξη των μελών μας και η διατήρηση των αμοιβαίων σχέσεων ειλικρινείας και εμπιστοσύνης με όλα τα μέλη μας.