Άρθρα

Θα θέλατε να μάθετε πόσο λίπος, μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχετε;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής , ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αποτρίχωση και τα καινούρια μέσα που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της. Οι διαφημίσεις είναι συνήθως η κύρια πηγή πληροφόρησης για αυτό το θέμα καθώς και οι αόριστες συμβουλές από το φιλικό μας περιβάλλον που πιθανόν να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

…Και χωρίς να στερηθείς τις γιορτινές λιχουδιές! Οι περισσότερες από εμάς την περίοδο των γιορτών ξέρουμε ότι μετά το πέρας τους η «πρώτη επαφή» με τη ζυγαριά θα είναι μια δύσκολη υπόθεση που πιθανότατα να καταλήξει σε τύψεις για τις ατασθαλίες που κάναμε.

Η περίοδος των εορτών είναι μια περίοδος χαράς, ξενοιασιάς και διακοπών και είθισται κάθε είδους δίαιτα να παραμερίζεται. Γιορτινά τραπέζια με νόστιμα και ευπαρουσίαστα εδέσματα βρίσκονται παντού γύρω σας κι εσείς ψάχνετε τρόπους να αμυνθείτε. Το φαγητό αυτές τις μέρες, έχει πάρει μια άλλη διάσταση, είναι μια μορφή κοινωνικοποίησης και διασκέδασης. Ωστόσο το καλύτερο θα ήταν να συνεχίσουμε το πρόγραμμα διατροφής μας αλλά προσθέτοντας εκείνες τις ημέρες περισσότερο φαγητό.

Από την Επιστημονική Ομάδα του Vita Plus Αλεξανδρούπολης

Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και πιο εύκολα tips που μπορούν να κάνουν τη δίαιτά σου να πετύχει και σου τα παρουσιάζουμε με σκοπό να βοηθήσουμε στην επιτυχία σου!