Πιστοί στη φιλοσοφία, την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του brand Vita Plus, τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης φέρνουν κοντά σας το πλέον κορυφαίο και αποτελεσματικό Diode Laser Ιατρικής Αισθητικής. Το μόνο παγκοσμίως με το σύστημα απόδοσης και απορρόφησης φωτός MATRIX, και MICRO CAMERA για εφαρμογή που πραγματοποιείται, με τον καθορισμό των προσωπικών παραμέτρων του ατόμου.

Στόχος μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία μόνιμης αποτρίχωσης, με τον πιο ανώδυνο τρόπο, σε κάθε σημείο του σώματος.

Πρόκειται για το diode laser MATRIX που υπογράφει τα αποτελέσματά του και προσφέρει μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά.

Το LASER ΜΑΤΡΙΧ, είναι το μόνο παγκοσμίως laser, που διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία απόδοσης φωτός MATRIX για καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και σε πιο λεπτή τριχοφυΐα. Η ΝΕΑ τεχνολογία εκπομπής φωτός ΜATRIX, εξασφαλίζει μεγαλύτερη απόδοση φωτός και απορρόφηση της ενέργειας άνω του 98% έναντι άλλων, εξασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα.

Στην μέχρι τώρα τεχνολογία με μπάρες (bars) το χρωμοφόρο προσλαμβάνει το 72-80% των φωτονίων, με αντίστοιχη αύξηση θερμοκρασίας. Στην τεχνολογία MATRIX (με pixels) το χρωμοφόρο προσλαμβάνει το 98% των φωτονίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή φωτός με τεχνολογία PIXEL χρησιμοποιείται στις θεραπείες προσώπου με Laser Fractional, γιατί αποδίδει πιο συγκεντρωμένη ενέργεια.

Η τεχνολογία αυτή είναι πιο αποτελεσματική πιο γρήγορη και πιο σταθερή. Το αποτέλεσμα αυτής την τεχνολογίας είναι η μεγαλύτερη απορροφητικότητα των φωτονίων αρά και η καλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με τα συμβατικά Διοδικά laser όπου η διάδοση των φωτονίων γίνεται μέσα από μπάρες.

Το DIODE LASER MATRIX είναι δραστικό και ασφαλές. Επιτρέπει ακριβή εφαρμογή και η διάγνωση γίνεται με ειδική δερματολογική μικροκάμερα για εσωτερική εικόνα του δέρματος, με τη χρήση της NEW-GEN DINO-LITE MICRO CAMERA, 200X OPTIC που διαθέτει.
Γι αυτό και κάθε εφαρμογή πραγματοποιείται, με τον καθορισμό των προσωπικών παραμέτρων του ατόμου.
Πιο συγκεκριμένα η ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ DINO-LITE MICRO CAMERA, 200X OPTIC επιτρέπει την πλήρη απεικόνιση της περιοχής που πρόκειται να δουλέψουμε.Τ ο λογισμικό δημιουργεί μία φωτογραφία της επιλεγμένης περιοχής, η οποία εξασφαλίζει την ακριβή παραμετροποίηση του μηχανήματος.

Διαθέτει τριπλή λειτουργία: Χρησιμοποιείται με σάρωση, κάνει από 4-12 flash το δευτερόλεπτο ανάλογα με τις παραμέτρους, για να καλύπτει γρήγορα μεγάλες περιοχές. Ακόμη διαθέτει λειτουργία κατά Βολή με στατική χρήση για τις κλειστές ή ευαίσθητες ζώνες, που ανάλογα με το πρόγραμμα θα δουλέψει είτε μονοπαλμικά είτε πολυπαλμικά με 3 υποπαλμούς, για καλύτερη άνεση και αποτελεσματικότητα σε σκούρους φωτότυπους.
Το Diode Laser MARTIX, προσφέρει θεραπείες εντελώς ανώδυνες, γιατί υποστηρίζεται από 3 συστήματα ψύξης: 1. PELTIER EFFECT για την ψύξη κρυστάλλου, 2. FRIDGE COOLING για την ψύξη νερού, 3.FREEZING EFFECT το οποίο μειώνει την θερμοκρασία του νερού ψύξης πολύ χαμηλότερα από την θερμοκρασία περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης της κεφαλής ακόμη και σε μεγάλες εντάσεις ΧΩΡΙΣ υπερθέρμανση και χωρίς αίσθηση πόνου.

Το MATRIX, είναι το κορυφαίο Διοδικό Laser Ιατρικής Αισθητικής για μόνιμη αποτρίχωση, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος και χρήση όλες τις εποχές, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, κατάλληλο για χρήση και τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες.
Η πλατφόρμα του Laser MATRIX διαθέτει χαρακτηριστικά Αlexandrite & Diode (Dual Wave 755/ 808 nm Laser). O θεραπείες με το ΜΑΤΡΙΧ μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο τριχών ή τύπο δέρματος, σε γυναίκες και άνδρες σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος που εμφανίζεται ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Vita Plus.