Προσφορές

apotrixosi

Γίνε η πιο βελούδινη εκδοχή του εαυτού σου! Laser αποτρίχωση  με το νέας γενιάς diode laser Matrix! Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή Laser Αποτρίχωσης στα MEDICAL AWARDS 2020.

Μόνιμη αποτρίχωση με την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία diode laser, που προσφέρει γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές αποτέλεσμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο τριχοφυίας, χρήση κάθε εποχή και το καλοκαίρι, ακόμη και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Κατάλληλο και για την ανδρική τριχοφυία. Ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του διοδικού και του αλεξανδρίτη σε μια κεφαλή.

Απόκτησε τώρα μεταξένια, απαλή επιδερμίδα με τις πλέον ακαταμάχητες προσφορές!

adynatisma

Ολική επαναφορά και διαμόρφωση σώματος μετά τις διακοπές! Best Treatments & Best Offers!

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ /ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ/ ΛΙΠΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ - ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις, οι καλύτερες προσφορές και οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες σας περιμένουν για να προσφέρετε στο σώμα σας όλα όσα χρειάζεται μετά τις διακοπές.

Ολική επαναφορά και αποκατάσταση του σώματος και ξεχάστε το επίμονο τοπικό λίπος, τους επιπλέον πόντους και τα περιττά κιλά!

aisthitiki

Αποκατάσταση και επανόρθωση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές. Best Treatments & Best Offers!

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η ιδανική περίοδος για επαναφορά, αποκατάσταση και επανόρθωση της επιδερμίδας μετά τις διακοπές. Ξεκινήστε τώρα με τα πλέον εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα ιατρικής αισθητικής.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.