Προσφορές

apotrixosi

Γίνε η πιο βελούδινη εκδοχή του εαυτού σου! Οριστική Laser Αποτρίχωση με το κορυφαίο Διοδικό Laser MATRIX, για απαλή και βελούδινη επιδερμίδα χωρίς τριχοφυία! Με εγγύηση η καλύτερη εμπειρία οριστικής αποτρίχωσης! Γρήγορες, ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες. Τέλεια αποτελέσματα, μεγάλη κλινική εμπειρια και άριστη εξυπηρέτηση!

Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή Laser Αποτρίχωσης στα MEDICAL AWARDS 2020.

adynatisma

Χτίσε από σήμερα την καλύτερη εκδοχή σου, αναδιαμορφώνοντας τη σιλουέτα σου!

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ/ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ -  ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Κορυφαίες Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής Σώματος σας περιμένουν, για να σας χαρίσουν την κομψή σιλουέτα που θέλετε μετά τις διακοπές, αναδιαμορφώνοντας το σώμα σας όπως εσείς επιθυμείτε. Ξεκινήστε τώρα με τις καλύτερες Προσφορές και δείτε το σώμα σας να ξαναγεννιέται.

Μακρόχρονη εμπειρία και απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες που στηρίζονται στις ανάγκες του σώματός σας.

aisthitiki

Προσφέρτε στην επιδερμίδα σας όσα χρειάζεται μετά τις διακοπές, για ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα!

ΕΝΕΣΙΜΗ ή ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ -  ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κορυφαίες Θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής Προσώπου σας περιμένουν, για ολική επαναφορά της επιδερμίδας και ένα πιο λείο, υγιές, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Ξεκινήστε τώρα με τις καλύτερες Προσφορές και δείτε το πρόσωπό σας να ξαναγεννιέται. Μακρόχρονη εμπειρία στην αντιγηραντική φροντίδα και απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες που στηρίζονται στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.