Συνεντεύξεις

Πηγή: www.evros24.gr

Δύο νέες καινοτόμες τεχνολογίες φέρνουν κοντά μας τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, τα οποία επενδύουν σε δύσκολη οικονομική συγκυρία προκειμένου να προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο στους κατοίκους της πόλης μας και στα μέλη τους. Πρόκειται για την Cryolipolisys και το Lipo Laser, δύο μεθόδους διεθνώς αποδεκτές από καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς ως «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι». Ένα πρότυπο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής για την αντιμετώπιση του τοπικού ανεπιθύμητου λίπους γίνεται πραγματικότητα στην πόλη μας!

Τα VitaPlus συμπληρώνουν φέτος 20 χρόνια παρουσίας στην Αλεξανδρούπολη και προηγούνται στον κλάδο του επιστημονικού αδυνατίσματος και της υψηλής αισθητικής, με εντυπωσιακές καινοτομίες στο χώρο της ομορφιάς, διαμορφώνοντας τις τάσεις στο αδυνάτισμα, την αισθητική προσώπου και την αποτρίχωση. Για την φιλοσοφία και την κουλτούρα των Vita Plus μας μιλά η κα. Πηνελόπη Κυριακίδου, υπεύθυνη αισθητικός των VitaPlus.

Κυριακίδου Σαραντινή
Υπεύθυνη Κέντρου Αδυνατίσματος & Αισθητικής – VITA PLUS Αλεξανδρούπολης

«Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης, δεν παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις. Διαμορφώνει τις εξελίξεις, και σήμερα προσφέρει νέα πολυενεργά μηχανήματα και τεχνολογία τελευταίας γενιάς, που του εξασφαλίζει υπεροχή, δημιουργώντας μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κι ένα πακέτο ωφελειών στους πελάτες του. Η μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία είκοσι και πλέον ετών, η τεχνογνωσία που διαθέτει, η ποιοτική εξυπηρέτηση, οι υποδομές του, η διαρκής επένδυση στην τεχνολογία και το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, και μια άριστη επιστημονική ομάδα, αποτελούν τα ισχυρά σημεία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, που εξασφαλίζουν στους πελάτες του μοναδικά αποτελέσματα και απόλυτη επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους. Το όνομα και η καταξιωμένη πορεία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία επίτευξης των προσωπικών στόχων, χιλιάδων πελατών του.»