"Θα σύστηνα τη HYPOXI ανεπιφύλακτα, σε οποιονδήποτε έχει τοπικό πάχος και θέλει να έχει γρήγορα αποτελέσματα, με λίγη προσπάθεια και κυρίως φυσικά."

Τ.Λ. 51 ετών


"Σε 1 μήνα έχασα 4 κιλά και 6 πόντους από την κοιλιά μου. Μια ισορροπημένη διατροφή και η HYPOXI με απάλλαξαν από το ενοχλητικό "σωσίβιο."

Α.Δ. 36 ετών


"Η HYPOXI είναι η λύση για όλες τις γυναίκες που έχουν "ψωμάκια" και κυτταρίτιδα. Σε 24 συνεδρίες απάλλάχθηκα από τα αντιαισθητικά "ψωμάκια" και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εικόνα του δέρματός μου, τόσο σφριγηλό και χωρίς κυτταρίτιδα."

Β.Κ. 54 ετών


"Τίποτα από όσα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν δε συγκρίνεται με το αποτέλεσμα που είχα με τη μέθοδο HYPOXI. Έχω χάσει πολλούς πόντους από την κοιλιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα."

Α.Κ. 42 ετών


"Νιώθεις ότι καίγεται το λίπος! Σε ενάμιση μήνα έχασα 5 κιλά και είδα το σώμα μου να αλλάζει ακριβώς εκεί που ήθελα, αφού η απώλεια από την κοιλιά μου ήταν 7 πόντοι και από τη μέση μου 6."

Γ.Σ. 34 χρονών


"Ξέρω πλέον τη λύση για το τοπικό μου, αφού στις πρώτες 6 συνεδρίες έχω απώλεια 5 πόντων από την περιφέρειά μου και 4 πόντων από κάθε μηρό! Είναι φοβερό το αποτέλεσμα, για αυτό θα συνεχίσω!"

Β.Π. 38 ετών


"Είχα δοκιμάσει πολλά που υπόσχονταν την εξαφάνιση του τοπικού πάχους, χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα. Δοκίμασα το Vacunaut με μεγάλη επιφύλαξη, τα αποτελέσματα του όμως με εντυπωσίασαν αφού σε 12 μόνο συνεδρίες έχασα 6 πόντους από την κοιλιά μου."

Σ.Κ. 51 ετών


"Με το L250 σε 12 συνεδρίες έχασα 6,5 πόντους από τους γλουτούς μου και τα πόδια μου τώρα είναι πιο αδύνατα από ποτέ."

Ε.Δ. 38 ετών


Πάντα πίστευα ότι μετά την ηλικία των 35 όσο και να προσπαθείς, δε μπορείς να χάσεις κιλά το ίδιο εύκολα, με κάποιον που είναι 20 χρονών. Ωστόσο, η Hypoxi με διέψευσε, αφού μέσα σε τρεις μήνες έχασα 9 κιλά και 13 πόντους από την κοιλιά μου και συνεχίζω ακάθεκτος.

Γ.Λ.


Η καθιστική ζωή και τα περίεργα ωράρια της δουλειάς είχαν ως αποτέλεσμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να επιβαρυνθώ με περιττά κιλά, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς. Με τη μέθοδο Hypoxi κατάφερα να απαλλαχθώ από το ενοχλητικό "σωσίβιο", χωρίς μάλιστα να χάνω χρόνο από τη δουλειά μου, αφού μόλις 30 λεπτά είναι αρκετά για κάθε συνεδρία.

Β.Χ.


Μετά τη γέννα του γιού μου έκανα τεράστιο αγώνα για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ό,τι και αν έκανα δεν είχε αποτέλεσμα. Τότε κάποιος μου σύστησε τη μέθοδο Hypoxi. Μέσα σε έξι εβδομάδες έχασα 5 κιλά, αλλά το κυριότερο είναι ότι απαλλάχτηκα από το επίμονο τοπικό πάχος γύρω από την κοιλιά μου.

Ε.Σ.


Όταν άκουσα για τη HYPOXI ήμουν πολύ επιφυλακτική λόγω των προηγούμενων αποτυχιών μου. Από την τέταρτη συνεδρία άρχισε να φαίνεται η διαφορά έχω ολοκληρώσει τη δωδέκατη συνεδρία και έχω ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα. Ξανακέρδισα την αυτοπεποίθησή μου, φαίνομαι και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Θα συνεχίσω γιατί τώρα με τη HYPOXI ξέρω ότι θα φτάσω το στόχο μου.

Π.Α.


Σε 2 μήνες έχασα 7 κιλά και 6 πόντους από τους μηρούς μου, 9 πόντους από την περιφέρεια μου και 7 πόντους από τους γλουτούς μου. Για πρώτη φορά είδα το σώμα μου να αλλάζει ακριβώς εκεί που ήθελα, χωρίς απώλεια από το πρόσωπο ή το στήθος.

Μ.Κ.