Στα VITAPLUS θεωρούμε ότι η βασική αιτία των επιπλέον κιλών είναι η συνήθεια του ατόμου να τρώει ακατάστατα, μη ποιοτικά και πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται, δηλαδή να τρώει λαίμαργα. Η συνήθης αύξηση του βάρους πολύ συχνά αποτελεί συνέπεια κακής διαχείρισης από το ανθρώπινο σώμα των λιπών, των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και μερικές φορές της αλκοόλης που λαμβάνονται από το άτομο.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ;

Με το αποκλειστικό πρόγραμμα των VITAPLUS αντιμετωπίζουμε την αίτια του προβλήματος που είναι η λαιμαργία και όχι απλώς τα συμπτώματα. Το αδυνάτισμα επιτυγχάνεται συστηματικά γιατί η θεραπεία σταματάει τη λαιμαργία και τα διαρκή τσιμπολογήματα, εξασφαλίζοντας μόνιμα αποτελέσματα.

Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOPUNCTURE, επιτυγχάνουμε την οργανική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων λαιμαργίας. Δηλαδή τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο δεν νιώθουν το αίσθημα της λαιμαργίας και της πείνας.

Η πλήρης απεξάρτηση από τη λαιμαργία επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία:

 1. Της φυσιολογικής ενεργοποίησης των φυσικών ανορεξιογόνων του οργανισμού με αποτέλεσμα την καταπολέμηση της πείνας και της λαιμαργίας.
 2. Της ρύθμισης του μηχανισμού έκκρισης των ενδορφινών με αποτέλεσμα την καταπολέμηση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται κατά τη διάρκεια του αδυνατίσματος.
 3. Της προσωπικής διατροφολογικής υποστήριξης που οδηγεί στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού και τη φυσιολογική διαχείριση του λίπους καθώς και στη μείωση των αποθεμάτων του.

pic luxomedΔηλαδή οδηγούμε στην απώλεια των επιπλέον κιλών εύκολα, ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες.

Τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο LUXOPUNCTURE μπορούν να χάσουν 4 – 6 κιλά το μήνα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτή η απώλεια των κιλών, η οποία είναι ιατρικά παραδεκτή, επιτυγχάνεται σταθερά και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό. Έτσι είναι εφικτή και η διατήρησή τους. Η συνεχής επικοινωνία μαζί σας και η συμβουλευτική υποστήριξη που σας προσφέρουμε για πάντα, μετά την επίτευξη του αποτελέσματος, συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του φυσιολογικού σας βάρους.

Διαπιστώνουμε ότι η μεθόδος LUXOPUNCTURE βοηθάει στην:

 • ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών μείωσης της όρεξης
 • επανάκτηση της ευφορίας, η απουσία της οποίας συχνά συνδέεται με την έναρξη της αύξησης βάρους
 • μείωση της εξάρτησης από την τροφή (λαιμαργία)
 • σταθεροποίηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ως συμπλήρωμα της διατροφικής εξισορρόπησης.

Η θεραπεία έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της πέψης και της λεμφικής αποξήρανσης.

Με την εξατομικευμένη διατροφολογική υποστήριξη που προσφέρουμε, επιτυγχάνουμε την απώλεια των επιπλέον κιλών και καθοδηγούμε στην υιοθέτηση μίας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Η διατροφολογική υποστήριξη εξατομικεύεται βάσει ενός πλήρους και εξειδικευμένου προγράμματος και παρακολουθείται σε εβδομαδιαία βάση, ως προς:

 • τη συνολική κατάσταση υγείας
 • τον τρόπο ζωής
 • τις διατροφολογικές συνήθειες και ιδιαιτερότητες
 • τα αποτελέσματα των σωματομετρήσεων και της λιπομέτρησης

methodΜε την εφαρμογή της μεθόδου η απώλεια των επιπλέον κιλών θα επιτευχθεί στο χρονικό διάστημα που είναι επιστημονικά αποδεκτό. Δηλαδή στο χρονικό διάστημα εκείνο που δε θα δημιουργήσει προβλήματα υγείας, δε θα πιέσει τον οργανισμό και θα εξασφαλίσει μόνιμα αποτελέσματα.

Επιστημονικές εξελίξεις:

Η μελέτη που πραγματοποιείται από ένα CRO (Clinic Research Office) INTERNATIONAL TEREO σημειώνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ (σε 291 άτομα):
Μείωση των επιπλέον κιλών: από 2 έως 20 κιλά.
Αριθμός συνεδριών ανά άτομο: 2-28 συνεδρίες.
Ικανοποίηση των συμμετεχόντων στο τέλος της θεραπείας: 95,6%.