Τι είναι το stress;

Στα VITAPLUS αντιμετωπίζουμε το stress σαν τη βασική αιτία της αρνητικής στάσης ζωής. Δηλαδή της στάσης που δεν μας επιτρέπει να δημιουργούμε, να χαιρόμαστε και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα. Πολλές τεχνικές χαλάρωσης έχουν αναπτυχθεί αλλά δεν προμηθεύουν παρά μόνο μια παροδική χαλάρωση. Η θεραπεία LUXOPUNCTURE έχει ως στόχο να βοηθήσει το άτομο να χαλαρώσει και επίσης να αποκτήσει μια αίσθηση ευεξίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τι μπορεί να μου προκαλέσει το stress;

Τα άτομα που είναι σε κατάσταση stress σε καθημερινή σχεδόν βάση λειτουργούν σαν να βρίσκονται διαρκώς «στην πρίζα». Παρουσιάζουν συνήθως έντονα οργανικά συμπτώματα και προβλήματα στην συμπεριφορά όπως αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα, άγχος, αναποφασιστικότητα κ.α. Μακροπρόθεσμα, το stress συμβάλλει στην εμφάνιση έντονης κούρασης, συμπτωμάτων πρόωρης γήρανσης, ανάπτυξης ελεύθερων οξειδωτικών παραγόντων, διάφορων ειδών καρκίνου, καρδιακών παθήσεων, έλκους κ.α.

sleeping manΠώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αποτελεσματικά και φυσικά;

Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOPUNCTURE, επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική οργανική αντιμετώπιση του stress. Δηλαδή καταπολεμούμε τα συμπτώματα του stress, το άγχος, την αϋπνία, τη νευρικότητα κ.α. Με αυτήν τη φυσική και ανώδυνη τεχνική, η μέθοδος ψάχνει να απελευθερώσει τις εντάσεις σας μέσα από μια διαδικασία που σας χαλαρώνει. Επιδιώκεται επίσης: μια γενική καθησύχαση, βελτίωση του ύπνου, αυξημένη ικανότητα συγκέντρωσης και μια καλύτερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας, ένας μετριασμός των ψυχοσωματικών αντιδράσεων όπως οσφυαλγίες, πονοκεφάλους και αϋπνία.

 

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δω αποτελέσματα;

Το στάδιο αυτό απαιτεί επτά υποστηρικτικές εφαρμογές σε διάστημα έξι εβδομάδων. Είναι αρκετές για να σας απαλλάξουν από τα άσχημα συμπτώματα του stress, ενώ η αϋπνία καταπολεμείται από την πρώτη κιόλας συνεδρία.