Η φυσική εναλλακτική λύση της λιποαναρρόφησης! Hypoxi: Η απάντηση στο τοπικό αδυνάτισμα! Στομάχι και Κοιλιά ΤΕΛΟΣ!

Αν έχετε συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην κοιλιά, οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να απαλλαγείτε από αυτό δεν είναι μόνο αισθητικοί.

Περιφέρεια κοιλιάς μεγαλύτερη των 88 εκατοστών στις γυναίκες και 100 εκατοστών στους άντρες αποτελεί παράγοντα υψηλού κινδύνου για πλήθος ασθενειών και προβλημάτων υγείας.

Το Vacunaut επικεντρώνεται στην κοιλιά και γύρω από τη μέση και συνδυάζει:

  • αρνητική πίεση για την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στις προβληματικές περιοχές,   
  • θετική πίεση για τη μεταφορά των λιπαρών οξέων, και
  • ήπια αερόβια άσκηση για την καύση του λίπους, από τις πιο επικίνδυνες περιοχές: την κοιλιά και γύρω από τη μέση.

"Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη"

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα του Vacunaut προσαρμόζουν ιδανικά τον κύκλο θεραπειών στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου ατόμου. Η χρήση του Vacunaut είναι πολύ απλή και η όλη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη.

Η μοναδική σχεδίαση του Vacunaut συνδυάζει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους, συγκεντρώνοντας τα πλεονεκτήματά τους σε ένα μηχάνημα.

 Αρνητική πίεση (χαμηλή πίεση)

Με την αρνητική πίεση, το αίμα διοχετεύεται στον επιδερμικό και λιπώδη ιστό αυξάνοντας την αιμάτωση. Το αίμα εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο φτάνει στο λιπώδη ιστό των προβληματικών περιοχών και απομακρύνει τις τοξίνες και τα λιπαρά οξέα.

 

 

 

 

Θετική πίεση (υψηλή πίεση)

Η θετική πίεση εξωθεί τα λιπαρά οξέα προς την κυκλοφορία του αίματος και από εκεί στους μυς, όπου πραγματοποιείται η καύση τους. Συμπληρωματικά, η συνεχής αναρρόφηση και συμπίεση της επιδερμίδας την ενδυναμώνει και τη λειαίνει, συμβάλλοντας στη βελτίωση της εικόνας της.

 

 

 

 

Άσκηση

Είναι γεγονός ότι η άσκηση είναι απαραίτητη για την καύση του λίπους, για αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο στοχείο της μεθόδου Hypoxi. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στολή του Vacunaut, επιτρέπει την ιδανική εκγύμναση για την καύση του λίπους, η οποία πραγματοποιείται σε διάδρομο ή σε στατικό ποδήλατο ή σε stepper ή σε ελλειπτικό.

 

 

 

 

 

 

 

Επίπεδη Κοιλιά και γραμμωμένοι κοιλιακοί

Η στοχευμένη απώλεια λίπους από την κοιλιά και γύρω από τη μέση δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής αλλά και υγείας.

 

 

 

 

 

Συνδυασμός αρνητικής και θετικής πίεσης με ήπια αερόβια άσκηση.

Ενσωματωμένες στην ειδική στολή του Vacunaut υπάρχουν 122 μικροκυψελίδες που δημιουργούν εναλλάξ θετική και αρνητική πίεση και ενεργούν ομοιόμορφα στην κοιλιακή χώρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις προβληματικές περιοχές.

Έτσι σε συνδυασμό με την ήπια αερόβια άσκηση επιτυγχάνονται οι ιδανικές συνθήκες για την αποδόμηση του λίπους από τις επιθυμητές περιοχές.

 

 

 

Στομάχι και Κοιλιά ΤΕΛΟΣ!