Το Μακιγιάζ είναι Τέχνη, είναι έκφραση, είναι δημιουργία. Στα Vita Plus, θα ανακαλύψετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν και θα ενημερωθείτε πρώτες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο Μακιγιάζ. Ανακαλύψτε μαζί μας τα χρώματα που σας ταιριάζουν και αναδείξτε την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σας.

Κοντά μας θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ υψηλής ποιότητας, καθώς και πολλά trends και tips για όλες τις περιστάσεις, που θα σας επιτρέψουν να προβάλετε την προσωπικότητά σας και τον τύπο σας.

Επαγγελματικά προϊόντα και επώνυμες μάρκες, μεγάλη γκάμα και ποικιλία σε προϊόντα, χρώματα και υφές, μόνο στα Vita Plus.

Εκτός από τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας, σημαντικό ρόλο παίζει και το μακιγιάζ, όχι μόνο για να αναδείξει την φυσική μας ομορφιά αλλά και να καλύψει τυχόν ατέλειες. Για το λόγο αυτό, επιλέξτε τον καλύτερο μακιγιέρ για εσάς.

Βραδινό μακιγιάζ

Προτάσεις και εφαρμογές για το μακιγιάζ που χρειάζεστε σε κάθε περίσταση από επαγγελματίες μακιγιέρ. Αδιαμφισβήτητα το μακιγιάζ κάνει τη διαφορά στις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Δοκιμάστε τώρα ένα καθαρά επαγγελματικό μακιγιάζ στο σπίτι σας προσαρμοσμένο στις προτιμήσεις σας.

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ στα VITAPLUS μελετούν τα χαρακτηριστικά σας και προσφέρουν το ιδανικό μακιγιάζ για κάθε εμφάνιση, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό ραντεβού, είτε για μια έξοδο, ένα πάρτι, ακόμα και για το γάμο σας.

 

 

monimo-makigiazΤο μόνιμο μακιγιάζ

Προέρχεται από τη σύγκλιση δυο τεχνών, του τατουάζ και του μακιγιάζ και αποσκοπεί στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς της γυναίκας, προσφέροντας ζωντάνια και νεότητα στο πρόσωπό της. Δεν αποτελεί ανακάλυψη της σύγχρονης εποχής, αλλά πρόκειται για μία σχετικά παλιά τεχνική.

Αρχικά, χρησιμοποιήθηκε από τους γιατρούς, γυναικολόγους και δερματολόγους. Με το χρόνο κέρδισε τους δικούς του τίτλους τιμής, αποδεικνύοντας ότι είναι μία απλή και χωρίς κινδύνους αισθητική επέμβαση που μπορεί να υπάρξει μόνη της αλλά και να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με τις τεχνικές μη παρεμβατικής αισθητικής χειρουργικής.

 

 

 

Νυφικό μακιγιάζ

make-up-marriage1Το μακιγιάζ μιας νύφης είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα που κάνει μια γυναίκα, για να αναδείξει όλες τις όμορφες λεπτομέρειες που την κάνουν ξεχωριστή, σε μια από τις σημαντικότερες τελετές της ζωής της. Είναι ένας τρόπος για να αναδείξει στον σύντροφο της και τους κοντινούς της ανθρώπους, την ομορφιά που ξεκινάει από μέσα της, αλλά όταν εκείνη το επιθυμεί εκδηλώνεται και στο εξωτερικό της.

Με μια άκρως επαγγελματική προσέγγιση και καθοδήγηση και την πολύχρονη εμπειρία των αισθητικών στα VITAPLUS, το γαμήλιο make up που θα αποφασίσετε να κάνετε, θα είναι μια επένδυση που θα θυμάστε με χαμόγελο για όλη σας την ζωή.