Το Exilis είναι μηχάνημα που συνδυάζει την δράση Μονοπολικής Ραδιοσυχνότητας και Υπερήχων ταυτόχρονα.

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει σύσφιξη δέρματος, μείωση των  λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, καθώς επίσης   και για τη μείωση του λιπώδους ιστού.

Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή διαμόρφωσης σώματος και αντιγήρανσης προσώπου!

Καμία άλλη συσκευή δεν χρησιμοποιεί με τον ίδιο τρόπο την ενέργεια των υπερήχων και των ραδιοσυχνοτήτων και καμία άλλη δε μπορεί να παρέχει παρόμοια αποτελέσματα.

Πρόκειται για εξαιρετικά δραστικό μηχάνημα με θεαματικά αποτελέσματα κατά την πρόοδο των θεραπειών και με παρατεταμένη δράση μετά την ολοκλήρωσή τους.

Το Exilis στις ΗΠΑ είναι FDA Approved και χρησιμοποιείται από πολλούς γιατρούς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς ως το πλέον δραστικό ΜΗ–Επεμβατικό μηχάνημα.

 

 

Πώς Λειτουργεί;

Η Exilis Elite χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (3.4Mhz μέχρι 120 Watts), και υπέρηχου για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο των εν τω βάθει ιστό, αντιμετωπίζοντας τις  βαθύτερες ρυτίδες, την χαλάρωση του δέρματος καθώς και τα βαθύτερα  στρώματα του λιπώδους ιστού.

Είναι η μοναδική συσκευή που μπορείς να ορίσεις το βάθος που θα  διεισδύσεις και τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του ιστού, παρέχοντας έτσι τη μεγίστη ασφάλεια και το μέγιστο αποτέλεσμα στην θεραπεία.

Ο στόχος της θεραπείας είναι να αυξηθεί η θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος για 40-42°C για 4 ή 5 λεπτά στην κάθε περιοχή (σε κάθε επίπεδο βάθους) θεραπείας, για να επιτευχθεί η αύξηση του  κολλαγόνου.

Το κολλαγόνο έχει μια τριπλή ελικοειδή δομή, η οποία αρχίζει να επηρεάζεται από τη θερμότητα στην πάροδο του χρόνου, η οποία ξεκινά την  διαδικασία της επούλωσης και βοηθά  την παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου, λειαίνοντας την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Οι  ινοβλάστες κολλαγόνου βοηθούν  να σφίξετε το χαλαρό ή ελαφρώς χαλαρό δέρμα, δίνοντας μια συνολική πιο νεανική εμφάνιση, βελτιώνοντας έτσι την υφή του δέρματος και την χαλαρότητα.


Τα αποτελέσματα είναι  ορατά από την πρώτη εφαρμογή χρειάζονται όμως ένας μικρός αριθμός συνεδρίων ανάλογα με την περίπτωση καθώς επίσης η συσκευή εξακολουθεί να εργάζεται στο σώμα σας 2-3 μήνες μετά την λήξη της  θεραπείας.

Το  Exilis Elite διαθέτει  European CE Mark certification.

Eπίσης έχει πιστοποιηθεί και από τον Αμερικάνικο οργανισμό Φαρμάκων και συσκευών  U.S. FDA (Food & Drug Administration) για την αποτελεσματικότητα του.

Που εφαρμόζεται;

Το Exilis Elite χρησιμοποιείται για τη θεραπεία στις επιφανειακές, λεπτές γραμμές ή στις βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, στο λαιμό και το σώμα. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και οι γραμμές μειώνονται, ενώ το σώμα και το πρόσωπο αποκτούν νεανική όψη.Στο Σώμα
 
Βοηθά στην μείωση του λιπώδους καθώς επίσης και στην σύσφιξη του δέρματος στην ίδια συνεδρία με μακροχρόνια αποτελέσματα με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα συνεχίσει να διατηρεί  μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής. Είναι κατάλληλο για όλα τα άτομα με ήπια έως δύσκολα προβλήματα λιπώδους ιστού. Το Exilis Elite χρησιμοποιείται για θεραπείες σε όλο το σώμα ή το πρόσωπο.
Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;


Σύμφωνα με τα κλινικά δεδομένα, τα αποτελέσματα Exilis Elite είναι γενικά μόνιμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα διατηρήσετε το βάρος σας μετά τη θεραπεία. Μια ευρωπαϊκή έρευνα έδειξε σημαντική περιφερειακή μείωση σε όλους τους 58 εθελοντές μετά από 4-5 θεραπείες.  Μια άλλη μελέτη έδειξε μακροζωία των αποτελεσμάτων μέχρι τουλάχιστον 18 μήνες.

Η μακροβιότητα των αποτελεσμάτων θα εξαρτηθεί από την γενετική προδιάθεση σας για τη γήρανση και από τον τρόπο ζωής σας. Μπορεί να χρειαστούν θεραπείες συντήρησης για την διατήρηση των αποτελεσμάτων.