ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΥΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ: Το απόλυτα εξειδικευμένο πρόγραμμα για την Αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας, ενσωματώνει τεχνογνωσία 20 ετών των Vita Plus σε θέματα αδυνατίσματος και διατροφής.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 3 ΜΗΝΕΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

 ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

4 Θεραπείες καταπολέμησης της λαιμαργίας LUXOPUNCTURE. Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOPUNCTURE, επιτυγχάνουμε την οργανική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων λαιμαργίας. Δηλαδή τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο δεν νιώθουν το αίσθημα της λαιμαργίας και της πείνας.

8 Θεραπείες VIBROSAUNA. Η Vibrosauna είναι μια καταπληκτική εφεύρεση με τα πλεονεκτήματα των πολλαπλών διαφορετικών θεραπειών ταυτόχρονα, μία εκ των οποίων η μείωση του βάρους και η βελτίωση της υγιούς αυτοεκτίμησης.

Τα κύρια και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματά της μπορούν να συνοψιστούν ως :
απώλεια βάρους - αποτοξίνωση του σώματος - επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος - καθαρίζει τους λεμφαδένες.

Συνδυασμός 30 μηχανημάτων ηλεκτροθεραπείας. Με τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας προκαλούμε το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος. Έχουν ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση της λεμφικής παροχέτευσης και την αποτοξίνωση, λιποδιάλυση, σύσφιξη, απώλεια βάρους, απώλεια πόντων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

12 εβδομαδιαία προγράμματα Διατροφής, εξατομικευμένα στις ανάγκες, τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής του ατόμου. Η σωστή, ισορροπημένη υγιεινή διατροφή είναι υπόθεση ζωής. Σκοπός μας είναι να επιτυγχάνουμε μέσα από τη συμβουλευτική μας παρέμβαση, εκπαίδευση του ατόμου κατά την διάρκεια της στενής συνεργασίας μας σε έναν νέο τρόπο διατροφικής συμπεριφοράς και αντίληψης, ώστε να είναι πιο υγιής, αλλά και να του δοθούν τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσει τις καινούργιες του συνήθειες για όσον το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4 Σωματομετρήσεις με την Τεχνολογία νέας γενιάς Tanita MC 780, με λεπτομερή αποτελέσματα και πολλούς δείκτες υγείας και σωματικής κατάστασης. Ανακαλύψτε πόσο λίπος , μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχετε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αυτά τα στοιχεία γιατί μπορούμε να αλλάξουμε τρόπο ζωής μας, ώστε να βελτιώσουμε την υγεία μας. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ολική λιπομέτρηση του σώματος, αλλά και τμηματική. Δηλαδή, μπορούμε να διαγνώσουμε το ποσοστό, τα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας, σε κάθε χέρι ξεχωριστά, σε κάθε πόδι ξεχωριστά καθώς και στον κορμό μας. Έτσι μπορούμε να εφαρμόσουμε εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος στην περιοχή που χρειάζεται.

 

ΑΞΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 1740€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ VITAPLUS: 990€.