Το EMBODY® αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική λύση της Αισθητικής Ιατρικής για την απόκτηση ενός νεανικού, αδύνατου και γραμμωμένου σώματος χωρίς κόπο και επιβάρυνση, εφόσον αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία. Το Vita Plus Αλεξανδρούπολης, εξασφάλισε πρώτο και σας παρέχει αυτό το σύγχρονο μηχάνημα κατ' αποκλειστικότητα στην πόλη μας!

Η μἐθοδος αυτή αποτελεί την ιδανική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την αναδιαμόρφωση του σώματος, μέσω ης διέγερσης των νευρομυικών υποδοχέων αλλά και της αύξησης της αιματικής ροής. Είναι η μοναδική, μη επεμβατική συσκευή, παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα του σώματος ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

 

photo 2

 

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη, επαναστατική μέθοδο στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής που επιτυγχάνει συνδυασμένη αποκατάσταση του περιγράμματος του σώματος καθώς και της σφριγηλότητας, χωρίς να απαιτείται σωματική προσπάθεια και ενεργητική άσκηση. Με το EMBODY® επιτυγχάνουμε παράλληλα μυϊκή ενδυνάμωση καθώς και γράμμωση σε όλες τις μυϊκές ομάδες, σε συνδυασμό με έντονη λιπόλυση στο υποδόριο λίπος.

 

photo 3

 

Πως λειτουργεί το EMBODY®

Η πατενταρισμένη τεχνολογία EMBODY® στηρίζεται στην εφαρμογή υψίσυχνου και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro-Magnetic Field Technology) με αποκλειστική δράση, την έντονη και παρατεταμένη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δράση στο επίπεδο των μεμβρανών των κινητικών νευρώνων του μυικού ιστού.

 

 

 

Η εστιακά αποδιδόμενη ενέργεια του EMBODY® παράγει 20.000 ακούσιες, ισχυρές μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η συνεδρία. Οι συσπάσεις αυτές είναι πολύ πιο ισχυρές από εκείνες που προκαλούνται φυσιολογικά κατά την εκούσια, ενεργητική συστολή των μυών κατά τις απλές κινήσεις ή και την εκγύμναση.

 

photo 4

 

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο προκαλεί διέγερση ηλεκτρονίων, τα οποία μεταπίπτουν σε κατάσταση αλλαγής στοιβάδας, παράγοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε επίπεδο μεμβρανών και πυροδοτώντας την ενεργοποίηση των νευρικών απολήξεων, οι οποίες με την σειρά τους προκαλούν σύσπαση των μυών. Η δράση του είναι εξαιρετικά επιλεκτική και εστιασμένη στην κινητική ομάδα των νευρώνων και των υποκείμενων μυϊκών ομάδων τους, αφήνοντας ανεπηρέαστους τους γύρω ιστούς.

 

photo 5

 

Κατά τη διάρκεια συνηθισμένων, εκούσιων μυϊκών συσπάσεων, οι μυϊκές ίνες χαλαρώνουν μεταξύ των νευρικών ερεθισμάτων, ρυθμιζόμενες κατάλληλα από σήματα του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ). Το EMBODY® προκαλεί συνεχόμενη, παρατεταμένη και ανεξάρτητη διέγερση, παρακάμπει το ΚΝΣ και μάλιστα με συχνότητα που δεν επιτρέπει τη χαλάρωση των μυών. Το τελικό αποτέλεσμα της δράσης του είναι η μεγιστοποίηση της σύσπασης και της παθητικής εκγύμνασης των μυών, οδηγώντας σε σημαντική αναδόμηση, υπερτροφία, αλλά και υπερπλασία αυτών.

 

photo 6

 

Σε ότι αφορά τη διαδικασία της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η ασκούμενη μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο, ενημερώνοντας τον, ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας, για να ανταποκριθούν στο σύνολο των αναγκών της προκλητής άσκησης. Κατά αυτόν τον τρόπο, προκαλείται ενεργοποίηση του καταβολισμού (μια από τις δύο φάσεις που αποτελούν τη σύνθετη διαδικασία του μεταβολισμού, η άλλη, η δεύτερη φάση του μεταβολισμού ονομάζεται αναβολισμός) και λιπόλυση στην περιοχή που δρούμε, αλλά και σε παρακείμενες περιοχές.

 

photo 7

 

Τι προσφέρει η θεραπεία EMBODY®

Το μηχάνημα και η μέθοδος EMBODY® μας βοηθά στο να "χτίσουμε" αποτελεσματικά ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα, ενισχύοντας, τρέφοντας και αναδιαμορφώνοντας το μυϊκό ιστό του σώματος, ιδιαίτερα στις περιοχές της κοιλιάς και των γλουτών. Στην περιοχή των γλουτών προσφέρει έντονη σύσφιξη και ανόρθωση, γρήγορα, ξεκούραστα και ανώδυνα.

 

 
photo 8 1
 
 
 photo 9 1


Σε ποιους απευθύνεται – αίσθηση θεραπείας:

Η θεραπεία EMBODY® απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Αποτελεί μια εξαιρετικά ασφαλή θεραπεία, αφού διαθέτει όλες τις απαιτούμενες, διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας που προέκυψαν έπειτα από διεξοδικές έρευνες, επιστημονικές μελέτες και κλινικές δοκιμές. Για αυτό και αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πολλών διασημοτήτων από το χώρο του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης σε Ευρώπη και Αμερική.

Η μέθοδος εφραμόζεται στις περιοχές της κοιλιάς και των γλουτών, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, παρά τις έντονες μυικές συσπάσεις που προκαλούνται, χάριν στην πατενταρισμενη του τεχνολογία που εκτελεί κυκλικά παλμικές μαλάξεις και δονήσεις που προσδίδουν αίσθηση ανακούφισης, ευεξίας και χαλάρωσης. Η αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης συνεχίζεται και μετά το πέρας της θεραπείας, εξαιτίας της προκαλούμενης υπεραιμίας. Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί ιδιαίτερα σε αγύμναστα άτομα με πρεσσοθεραπεία, που προσφέρει όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας αποθεραπείας.

 

photo 10a

 

photo 10b

 

photo 10c

 

photo 10d

 

Αριθμός και Διάρκεια Συνεδριών/ Αποτελέσματα

Το πρόγραμμα διεξάγεται εξατομικευμένα και εφόσον προηγηθεί αξιολόγηση της κατάστασης του σώματος. Συνήθως απαιτούνται 4 τουλάχιστον συνεδρίες, με ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μεταξύ τους, 2 - 3 ημέρες. Ανάλογα με τις περιοχές που θέλουμε να δουλέψουμε το πρόγραμμα μπορεί να συνεχιστεί. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά και ιδιαίτερα αισθητά από τον πρώτο κιόλας μήνα, και εντός 2 έως 6 εβδομάδων από την ολοκλήρωση των εφαρμογών. Η διάρκεια του αποτελέσματος, συνεχίζεται κατά τους επόμενους 3 - 6 μήνες.

 

Ενδείξεις και Αντενδείξεις

Η θεραπεία EMBODY® είναι μη επεμβατική, δεν παρουσιάζει προβλήματα και δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας πριν ή μετά τη θεραπεία και χρόνο αποθεραπείας. Αντενδείκνυται σε άτομα με εμφύτευση βηματοδότη ή αρτηριακού μοσχεύματος, καθώς και σε ινσουλινοεξαρτώμενους διαβητικούς, πνευμονοπαθείς, άτομα με πυρετό καθώς και έγκυες γυναίκες.