ΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ;

Σας φαίνεται λίγο περίεργο, έτσι; Κι όμως...

Κυκλοφόρησε νέα ολοκληρωμένη σειρά ολικής δράσης για αντιρυτιδική προστασία με ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Φυτικής προέλευσης από σπάνιο είδος μηλιάς.

Υπάρχει μια ποικιλία μήλου, η Uttwiler Spätlauber, που καλλιεργήθηκε πολύ κατά τον 17о αιώνα στην Ελβετία. Αυτά τα μήλα ήταν ιδιαίτερα αγαπητά εξαιτίας της εξαιρετικής αντοχής τους. Σήμερα είναι ένα προστατευόμενο είδος με κίνδυνο εξαφάνισης. Μελέτες που έγιναν στους επιγενετικούς παράγοντες των βλαστοκυττάρων που εξήχθησαν από τα Spätlauber απέδειξαν την τεράστια ικανότητα αναγέννησης αυτής της ποικιλίας μήλων, εξηγώντας έτσι το μυστικό της ανεπηρέαστης αντοχής τους στο πέρασμα του χρόνου.

Ποια θα μπορούσε να είναι η επίδραση του συγκεκριμένου μήλου στην ανθρώπινη επιδερμίδα;

Όλα τα κύτταρα που αποτελούν την επιδερμίδα κατάγονται από μόλις μερικές εκατοντάδες σούπερ-κύτταρα, που παράγονται σε καθημερινή βάση. Με το πέρας της ηλικίας όμως και άλλους εξωτερικούς παράγοντες , τα καθήκοντα της συγκεκριμένης ομάδας των βλαστικών κυττάρων χάνονται. Το γεγονός αυτό δημιουργεί έλλειμμα στα επιδερμικά κύτταρα κατά συνέπεια μειώνει την ικανότητα του δέρματος για αναζωογόνηση των κυττάρων. Κι έτσι δημιουργούνται ρυτίδες, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, εμφανίζονται δηλαδή τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Για να καθυστερήσουμε όμως τη γήρανση απαιτούνται ειδικά θρεπτικά συστατικά που θα φροντίσουν και θα ενισχύσουν τα βλαστικά κύτταρα του δέρματος. Οι θρεπτικές αυτές ουσίες βρέθηκαν στα βλαστικά κύτταρα του μήλου Uttwiler Spätlauber.

Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά ETERNAL που σαν κύριο συστατικό της έχει τα φυτικά αυτά βλαστοκύτταρα και ενισχύθηκε με εκχυλίσματα Κριτάμου, Λουπίνου, Κάρδαμου και Λεβάντας. Η ETERNAL περιλαμβάνει θεραπείες που εφαρμόζονται στο ινστιτούτο, αλλά και προϊόντα καθημερινής φροντίδας για το σπίτι.

Τα οφέλη;

Είναι ορατά και άμεσα από τις πρώτες ημέρες (αποτελέσματα σε 21 ημέρες με 2 εφαρμογές / ημέρα ), επαναπροσδιορίζουμε το οβάλ του προσώπου, οι έντονες ρυτίδες λειαίνονται, ο δέρμα δείχνει νεότερο, πιο φωτεινό και πιο σφιχτό.

Ενδεικτικά σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 95% των εθελοντριών παρατήρησαν βελτίωση στην όψη του δέρματος από την πρώτη εβδομάδα αγωγής!

Η συγκεκριμένη σειρά αναγέννησης της επιδερμίδας έχει βραβευτεί για την καινοτομία του δραστικού συστατικού της (Ευρωπαϊκή Ένωση Κοσμετολογίας BSB).